Imlek zatvorio proizvodni pogon u Novom Sadu

Bez autora
Jul 15 2012

Kompanija Imlek zatvorila je svoj proizvodni pogon u Novom Sadu, zbog nerentabilnosti, dok se poslovi prodaje, otkupa sirovog mleka i distribucije i dalje obavljaju. Pogon je zvanično zatvoren u četvrtak, 12. jula 2012. godine. Ova kompanija se na ovaj potez odlučila usled nerentabilnosti i nemogućnosti dugoročnog investiranja u pogon u Novom Sadu. Kompanija Imlek je svim zaposlenima koji su radili u sektoru proizvodnje i kontrole kvaliteta u tom pogonu, kojih je 76, ponudila mogućnost prelaska u druge proizvodne pogone u okviru kompanije. Takođe, predviđene su i otpremnine u skladu sa Kolektivnim ugovorom.

Imlek zatvorio proizvodni pogon u Novom SaduKompanija Imlek zatvorila je svoj proizvodni pogon u Novom Sadu, zbog nerentabilnosti, dok se poslovi prodaje, otkupa sirovog mleka i distribucije i dalje obavljaju.

Pogon je zvanično zatvoren u četvrtak, 12. jula 2012. godine.

Ova kompanija se na ovaj potez odlučila usled nerentabilnosti i nemogućnosti dugoročnog investiranja u pogon u Novom Sadu.

Kako prenosi Beta, kompanija Imlek je svim zaposlenima koji su radili u sektoru proizvodnje i kontrole kvaliteta u tom pogonu, kojih je 76, ponudila mogućnost prelaska u druge proizvodne pogone u okviru kompanije. Takođe, predviđene su i otpremnine u skladu sa Kolektivnim ugovorom.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik